Spring naar content

Talk ’n Joy dagen

De Talk ’n Joy dagen zijn speciaal voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Tijdens deze dagen worden er heel veel leuke dingen gedaan: naar de bioscoop gaan, lekkere dingen bakken, bootcamp of lasergamen. Daarnaast kunnen kinderen praten over wat hen bezighoudt.

Talk ’n Joy is er vooral voor kinderen om heel veel lol en plezier te hebben! Maar we kunnen je nog meer redenen noemen:

  • Ontdekken dat je niet alleen bent
  • Leren wat je kunt doen om je beter te voelen
  • Leren begrijpen hoe een verslaving werkt
  • Bijkletsen met jongens en meiden die weten hoe het is
  • Nieuwe hobby’s en interesses ontdekken
  • En nog veel meer…!!!

Steun ons!

Wil je geld doneren aan onze stichting en zo een steentje bijdrage aan de hulpverlening aan mensen met een verslaving en hun naasten? Stort jouw bijdrage dan op bankrekeningnummer NL29 INGB 0651 2821 36 t.n.v. Stichting Vrienden van Tactus

Wil je doneren aan een specifiek project? Dat kan ook. Vermeld de naam van het project in het omschrijving als je geld overmaakt. 

Uiteraard kun je contact opnemen mocht je vragen hebben voordat je doneert. Op deze site vind je onze jaarverslagen en beleidsplannen en bij projecten houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van waar we het geld uitbesteden. 

Hulp en informatie voor kinderen van

Op Tactus.nl vind je meer informatie voor kinderen van ouders met een verslaving. Hier lees ook meer over de activiteiten die Tactus biedt aan deze doelgroep. 

Als jouw reactie een URL bevat moet deze beginnen met 'www.' en zonder 'http(s)://' om geaccepteerd te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De URL moet beginnen met 'www.' en zonder 'http(s)://' om geaccepteerd te worden.

Gerelateerd

Tactus vraagt aandacht voor de maatschappelijke participatie en integratie van kinderen van ouders met verslavingsproblemen en organiseert regelmatig voor deze kinderen doe-praatgroepen.
De Talk ’n Joy dagen zijn speciaal voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Tijdens deze dagen worden er heel veel leuke dingen gedaan: naar de bioscoop gaan, lekkere dingen bakken, bootcamp of lasergamen.
Jaarlijks organiseert Tactus een bijzondere week, waar niet alleen tijd was voor leuke activiteiten, maar ook om met leeftijdsgenoten te delen hoe het is om kind te zijn van een ouder die een verslavingsprobleem heeft (gehad).