Spring naar content

Doneren

Onze stichting is afhankelijk van giften en donaties. Al het geld dat de stichting verwerft wordt uitgegeven aan de gekozen projecten. Alle onze projecten zijn gericht op het verbeteren van de hulpverlening van mensen met een verslaving en hun naasten. Bestuurders ontvangen geen beloning, noch is er personeel in dienst van de stichting.

Steun ons!

Wil je geld doneren aan onze stichting en zo een steentje bijdrage aan de hulpverlening aan mensen met een verslaving en hun naasten? Stort jouw bijdrage dan op bankrekeningnummer NL29 INGB 0651 2821 36 t.n.v. Stichting Vrienden van Tactus

Wil je doneren aan een specifiek project? Dat kan ook. Vermeld de naam van het project bij de omschrijving als je geld overmaakt. 

Uiteraard kun je contact opnemen mocht je vragen hebben voordat je doneert. Op deze site vind je onze jaarverslagen en beleidsplannen en bij projecten houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van waar we het geld aan besteden. 

Projecten

Tactus vraagt aandacht voor de maatschappelijke participatie en integratie van kinderen van ouders met verslavingsproblemen en organiseert regelmatig voor deze kinderen doe-praatgroepen.
De Talk ’n Joy dagen zijn speciaal voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Tijdens deze dagen worden er heel veel leuke dingen gedaan: naar de bioscoop gaan, lekkere dingen bakken, bootcamp of lasergamen.
Jaarlijks organiseert Tactus een bijzondere week, waarin niet alleen tijd is voor leuke activiteiten, maar ook om met leeftijdsgenoten te delen hoe het is om kind te zijn van een ouder die een verslavingsprobleem heeft (gehad).